Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ALERTĂ maximă pe Aeroportul Otopeni: Un avion a aterizat de urgență, după ce pilotul a leșinat

Foto boardingpass.ro
boeing otopeni 2

UPDATE

„Compania TAROM informează că din cauza unei urgenţe medicale a unuia dintre membrii echipajului de comandă, aeronava care efectua zborul RO 7673 pe ruta Timişoara-Hurghada a efectuat o aterizare de urgenţă, conform procedurilor standard în astfel de situaţii”, potrivit comunicatului de presă al companiei.

Compania menţioneză că la bord se aflau 184 de pasageri, iar siguranţa acestora şi a echipajului nu au fost puse în pericol nicio clipă.

„Aeronava a ateriziat în condiţii de maximã siguranţã pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, iar pilotul a fost preluat de către o echipă medicală”, conform sursei citate.

Zborul RO 7673 va decola în cel mai scurt timp către Hurghada - destinaţia finală, estimăm ora locală 18:00, mai indică sursa amintită.

TAROM reaminteşte faptul că „siguranţa echipajelor şi a pasagerilor TAROM a fost, este şi va rămâne principalul nostru obiectiv”.

Știrea inițială

Un avion Boeing 737-800NG TAROM, înmatriculat YR-BGK, care opera sâmbătă zborul charter RO7673 pe ruta Timișoara - Hurghada, a aterizat de urgență la București după ce pilotul a leșinat. Aterizarea a fost făcută de copilot, potrivit unor surse din domeniu.

Incidentul a avut loc sâmbătă. Avionul care a decolat din Timișoara se îndrepta către Egipt. Potrivit surselor, în timpul zborului, pilotului i s-a făcut rău și copilotul a preluat conducerea avionului, scrie mediafax.ro.

Acesta a aterizat în siguranță pe aeroportul din Otopeni. La bord se aflau peste 180 de persoane și niciuna nu a fost rănită.

Pilotul a fost preluat de o echipă medicală, iar la avion a fost chemată o echipă de rezervă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.