Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertizare meteo: Cod galben de ceață și chiciură în 13 județe

METEO
meteo alert

Meteorologii au emis mai multe avertizări cod galben de ceaţă și chiciură valabile în 13 judeţe din Transilvania, Oltenia și Moldova, în următoarele ore. Infotrafic anunță circulație îngreunată pe Autostrada Soarelui, pe A3 și pe mai multe drumuri, potrivit Mediafax.

Potrivit ANM, până la ora 9.00, va fi ceaţă cu vizibilitate redusă, local sub 200 m şi izolat sub 50 m în localități din Gorj, Olt, Vâlcea, Dolj, Bacău, Vrancea și Cluj.

Până la ora 8.00, se află sub avertizare cod galben de ceață localități din județele Alba, Covasna, Braşov, Mureş, Harghita și Sibiu.

Meteorologii anunță și depuneri de chiciură.

Totodată, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că pe mai pe multe drumuri din județele Alba, Bacău, Brașov, Cluj, Covasna, Dolj, Gorj, Harghita, Mureș, Olt, Sibiu, Vâlcea și Vrancea, precum și pe Autostrada A2 pe tronsonul București – Fetești și pe Autostrada A3 București - Ploiești se circulă în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea sub 200 metri și pe alocuri sub 50. Traficul se desfășoară pe aceste artere pe un carosabil umed, nefiind semnalate condiții de polei.

Citeste si: SURSE: Guvernul Orban revine la interzicerea cumulării pensiei cu salariul la stat, măsură din perioada Boc .

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.