Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Ministerul pentru Relația cu Parlamentul, prima REACȚIE după perchezițiile DNA. De ce au descins procurorii

Ultima Ora breaking news

Ministerul pentru Relația cu Parlamentul reacționează după perchezițiile DNA de la sediul Guvernului. Percheziţiile efectuate luni de procurori şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DNA Bucureşti în patru birouri din cadrul Ministerului pentru Relaţia cu Parlamentul, care are sediu principal în Palatul Victoria, au vizat concursurile pentru ocuparea funcţiilor de consilier 1 şi consilier 2, organizate de către minister în aceeaşi zi, informează, marţi, printr-un comunicat transmis ȘTIRIPESURSE.RO, Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul.

Cutremur de 4,4 grade pe scara Richter în România


"În cursul zilei de luni, 31 iulie, mai mulţi procurori şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DNA Bucureşti au efectuat percheziţii, în baza unui mandat de percheziţie domiciliară emis de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia Penală, în patru birouri din cadrul Ministerului pentru Relaţia cu Parlamentul, care are sediu principal în Palatul Victoria", se arată în comunicatul Ministerului pentru Relaţia cu Parlamentul. 

Sursa citată precizează că "percheziţia s-a desfăşurat între orele 15.00 şi 19.00 şi a vizat concursurile pentru ocuparea funcţiilor de consilier 1 şi consilier 2, organizate de către minister în aceeaşi zi". 

"Au fost audiate persoane de la cabinetul ministrului şi din minister - respectiv Comisia de concurs, au fost făcute fotografii şi filmări pe toată perioada percheziţiilor", se arat în comunicat. 

Reprezentanţii ministerului îşi exprimă dorinţa "ca ancheta să se desfăşoare cât mai repede şi să aflăm adevărul, astfel încât să ştim dacă au fost comise fapte în afara legii". 

"Ne exprimăm pe aceasta cale încrederea în corectitudinea acţiunilor întreprinse de către autorităţile statului, precum şi în competenţa şi corectitudinea justiţiei din România", se mai arată în comunicat. 

Direcţia Naţională Anticorupţie precizează că percheziţiile efectuate luni la sediul Guvernului vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate faptelor de corupţie comise în cursul lunii iulie 2017. 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.