Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Ministrul Agriculturii, rănit într-un accident rutier

breaking news stiripesurse.ro

Joi dimineața, în apropiere de Slobozia, a avut loc o tamponare în cadrul coloanei oficiale a ministrului Agriculturii. Potrivit Realitatea TV, trei persoane ar fi fost rănite, printre care și ministrul Agriculturii, Achim Irinescu. Acesta se afla în mașină alături de omologul său din Kuwait.

Achim Irimescu ar fi fost rănit unor și a fost transportat la spital pentru investigații, alături de oficialul din Kuwait. Mașina în care se aflau cei doi ar fi acroșat un alt autovehicul care a tras pe dreapta pentru a face loc coloanei oficiale. Incidentul a fost confirmat chiar de ministru, care a fost contactat de Agerpres.

O delegaţie din Kuwait, condusă de ministrul Lucrărilor Publice, Agriculturii și Relațiilor cu Parlamentul, Ali Saleh Al Omair, se află în vizită oficială în România, în perioada 23-27 august 2016.

UPDATE 1: Ministrul Irimescu a suferit un traumatism cranian ușor, la fel ca traducătoarea sa. Ministrul din Kuwait a suferit fracturi nazale și un trumatism cranian ușor. Starea celor trei nu necesită internare. În prezent se așteaptă rezultatele testelor cu tomograf.

UPDATE 2: Ambii miniștri au suferit fracturi de piramidă nazală. Aceștia vor fi transportați cu o ambulanță la Spitalul Elias din Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.