Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Modul în care DIICOT Craiova a instrumentat cazul Caracal, în atenția Inspecției Judiciare

stiripesurse.ro
Inspectia Judiciara

Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu cu privire la posibile abateri disciplinare în legătură cu modul în care DIICOT – ST Craiova a instrumentat dosarul vizând dispariţia a două persoane.

„Menţionăm faptul că etapa verificărilor prealabile este o etapă premergătoare cercetării disciplinare, competenţa Inspecţiei Judiciare fiind „de a stabili dacă există indiciile săvârşirii de către magistraţi a unei abateri disciplinare şi de a se pronunţa după caz, în funcţie de rezultatul verificărilor””, transmite instituția printr-un comunicat de presă.

Gheorghe Piperea: Se pregătește DEBARCAREA Guvernului Dăncilă, după 10 august

Procurorii DIICOT – Structura Centrală au anunţat, joi, că au preluat de la Craiova dosarul privind cazul Caracal. Anchetatorii susţin că acest lucru se datorează atât complexităţii cauzei, cât şi mediatizării excesive.

„Prin ordonanţă s-a apreciat că, având în vedere complexitatea cauzei, mediatizarea excesivă a acesteia, precum și resursele tehnice logistice și umane necesare aflării adevărului judiciar, preluarea dosarului de la ST Craiova la Structura Centrală a DIICOT ar contribui la stabilirea corectă a situației de fapt“, a comunicat DIICOT.

Iniţial, acest dosar a fost înregistrat la Caracal. Astfel, pe 25 iulie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal a fost înregistrat un dosar penal pentru lipsire de libertate. Victima era Alexandra Măceșanu, de 15 ani, din Dobrosloveni, Olt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.