Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ pe Aeroportul Iași - Un bărbat a murit la bordul unei aeronave. Anunțul SMURD

breaking news stiripesurse.ro

Un bărbat a murit la bordul de aeronave care a aterizat, duminică seara, pe Aeroportul Internaţional Iaşi, au anunţat, luni dimineaţa, reprezentanţii SMURD Iaşi, informează agerpres.ro

Coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a suferit un stop cardiorespirator la aterizarea avionului în care era îmbarcat. 

"Echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitat să intervină duminică, în jurul orei 18,45, pe Aeroportul Iaşi. Întrebate de medicul de urgenţă, însoţitoarele de bord au declarat că au vorbit cu dumnealui tot timpul zborului, înainte de aterizare şi au verificat centura de siguranţă. La aterizare s-a constatat că acesta nu reacţionează şi au sunat la 112. SMURD se afla în zona aeroportului pentru a prelua un pacient cu infarct adus de elicopter de la Bacău. S-a încercat resuscitarea timp de 60 minute, fără răspuns însă. S-a declarat decesul", a precizat prof. univ. dr. Diana Cimpoeşu. 

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional Iaşi susţin că bărbatul venea de la muncă din Olanda, pe ruta aeriană Eindhoven - Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.