Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă pentru București și Ilfov: Cod portocaliu de ploaie torențială cu fulgere și grindină

cod portocaliu bun

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri după-amiaza, o avertizare cod portocaliu de ploi torențiale cu fulgere și grindină pentru București și mai multe localități din județul Ilfov.

Codul portocaliu vizează Capitala și localitățile Măgurele, Brănești, Vidra, Glina, 1 Decembrie, Berceni, Dărăști-Ilfov, Copăceni, din județul Ilfov.

Avertizarea este valabilă până la ora 17.45.

Se vor semnala local averse torențiale care vor acumula peste 35...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie, izolat grindină.

Isu București - Ilfov le recomandă celor care locuiesc în zonele vizate de codul portocaliu să urmărească la posturile radio/TV buletinele meteorologice și recomandările autorităților

„Evitați atingerea stâlpilor sau firelor căzute la pământ. Evitați adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcţie. Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro”, transmite ISU București - Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.