Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă - Pericol de moarte la locurile de joacă - Prefectul de București a convocat Comitetul pentru Situații de Urgență

rares hopinca

Prefectul de București a convocat Comitetul pentru Situații de Urgență. Asta după ce a făcut mai multe controale la spațiile de joacă din București, acolo unde au fost constatate grave nereguli care pot pune în pericol viața copiilor.

Iată detaliile care vin de la Prefectură:

În cursul zilei de astăzi, 09.08.2023, prefectul Municipiului București, Rareș Hopincă, a efectuat o serie de verificări în mai multe locuri de joacă de pe raza Municipiului București. În urma vizitei în teren au fost constatate mai multe nereguli ce pot pune în pericol viața și siguranța copiilor și nu numai.

În scopul prevenirii unor situații similare cu cea petrecută în urmă cu două zile într-un parc din Capitală, prefectul Municipiului București a convocat Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență, vineri – 11.08.2023, la ora 10.00.

Printre subiectele aflate pe Ordinea de Zi se numără și adoptarea unor măsuri pentru prevenirea unor accidente în locurile de joacă, unitățile de învățământ și spitalele de pe raza Municipiului București.

Măsurile dispuse în urma ședintei vor fi comunicate în cursul zilei de vineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.