Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Preşedintele comisiei de apărare din Senat RUPE TĂCEREA: Ce spune despre AUDIEREA şefului SPP, Lucian Pahonţu

spp

Şeful SPP Lucian Pahonţu ar putea fi chemat în faţa comisiei de apărare din Senat, pentru a da explicaţii. Zvonul s-a vehiculat încă după ce Liviu Dragnea a făcut dezvăluiri în ceea ce priveşte serviciul, însă preşedintele comisiei pentru apărare din Senat infirmă astfel de informaţii. "Nu am niciun fel de elemente pentru care să inițiez un asemenea demers", a declarat Iulian Dumitrescu pentru ŞTIRIPESURSE.RO.

"Am fost întrebat de jurnaliști dacă, în calitate de președinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Senat, l-aș chema pe șeful SPP la comisie pentru a lămuri acuzațiile formulate în spațiul public la adresa acestuia de liderul PSD.

Aș chema pe oricine la comisie dacă e vorba să lămurim chestiuni care țin de siguranța națională, așa cum am făcut până acum, ori de câte ori a fost nevoie.
În cazul de față, nu am niciun fel de elemente pentru care să inițiez un asemenea demers, nu aș face altceva decât să iau în serios niște povești vânătorești ale lui Liviu Dragnea. ", a declarat pentru ŞTIRIPESURSE.RO Iulian Dumitrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.