Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Prima poză cu piromanul care a provocat HAOS în București: Oamenii legii sunt pe urmele lui - FOTO

ISU
mașina incendiată București

Polițiștii au publicat prima poză cu individul care a incendiat mai multe mașini în București. Fotografia este o captură făcută de pe camerele de supraveghere aflate în apropiere, anunță Antena 3.

Autorul celor trei incendii din Capitală de sâmbătă seară, în urma cărora au fost avariate opt maşini, încă nu a fost prins de poliţişti.

Citește și: Previziuni sumbre! Se anunță VREMURI GRELE pentru CFR Călători: Se va confrunta cu o concurență acerbă în următorii ani

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ifov, cele trei incendii s-au produs în mai puţin de o oră, fiind afectate în total opt maşini.

Primul incendiu a fost anunţat la 112 sâmbătă, în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde pompierii au găsit trei maşini care ardeau, un al patrulea autoturism fiind doar afectat de căldura degajată. Imediat, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie destul de mare. O a doua maşină parcată pe această stradă era afectată în partea frontală. Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două maşini care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.
content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.