Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă printre fanii Shakirei: Artista şi-a amânat patru concerte din turneul mondial, din cauza unor probleme la corzile vocale

bilboard.com
Shakira

Shakira a amânat patru concerte din turneul ei mondial, care trebuia să înceapă miercuri, în Germannia, din cauza unor probleme la corzile vocale, scrie AFP. Cântăreaţa columbiană a amânat două concerte pe care urma să le susţină în acest final de săptămână în Paris, un altul, în Belgia, duminică, şi unul în Amsterdam, marţi.

Shakira a anulat concertul de deschidere al turneul mondial „El Dorado”, care urma să aibă loc miercuri, la Koln, şi a transmis fanilor că toate show-urile vor fi reprogramate. „Regretăm să vă anunţăm amânarea datelor de concert. Doctorii au cerut asta, pentru că solista se recuperează. Shakira este tristă că nu se poate întâlni cu fanii şi mulţumeşte pentru susţinerea de care ei au dat dovadă în această perioadă dificilă”, au transmis promoterii Live Nation.

Joia viitoare, ea ar trebui să cânte în Montpellier, înainte de a ajunge în Spania, la finalul lunii. Numele vedetei, a cărei avere este estimată la aproximativ 260 de milioane de euro, se numără printre cele care au apărut în dosarul Paradise Papers. Shakira Isabel Mebarak Ripoll, născută pe 2 februarie 1977, este cântăreaţă, compozitoare şi dansatoare columbiană cu origini libaneze. După ce s-a lansat pe scena latino-americană în anii 1990, a devenit cunoscută pe plan internaţional în 2002 cu single-ul ”Whenever, Wherever” şi albumului ”Laundry Service”. Cel de-al 11-lea album al său, „El Dorado”, a fost lansat în luna mai a acestui an, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.