Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Procurorii militari au extins ancheta în cazul cetățenilor israelieni care au fost agresați de forțele de ordine. Se vor cere informații de la ambasada

Inquam Photos / Octav Ganea
jandarmi victoriei

Procurorii militari care fac investigații privind intervenția jandarmilor la protestul din 10 august au existins ancheta, analizând informațiile care au apărut în spațiul referitoare la agresiuni ale forțelor de ordine asupra a 4 cetățeni israelieni care nu participau la protest, a precizat, pentru STIRIPESURSE, prim procurorul Parchetului Militar, Ionel Corbu.

Potrivit magistratului, până la acest moment, cele patru persoane nu au depus plângeri.

Parchetul va solicita informații Ambasadei Israelului.

"Având în vedere dovezile pe care le avem în acest moment, se pare că turişti israelieni nevinovaţi s-au aflat foarte aproape de locul unde s-au petrecut incidentele violente de vineri seară, în timp ce mergeau, cu un taxi, de la hotel către un restaurant din Bucureşti, Au fost opriţi, traşi afară din maşină şi, în ciuda faptului că au arătat paşapoartele străine şi au explicat că nu au nimic de-a face cu evenimentele în curs, au fost bătuţi de către forţele de ordine. Considerăm acest incident ca fiind inacceptabil şi extrem de serios. Turiştii israelieni care au avut de suferit de pe urma intervenţiei brutale vor depune plângere penală împotriva agresorilor", a transmis, ieri, Ambasada Israelului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.