Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă răpire copil: Fată de 15 ani, răpită de două persoane necunoscute / Ea a fost găsită în municipiul Bacău - UPDATE

breaking news

UPDATE: Autorităţile au declanşat, sâmbătă, mecanismul ”Alertă răpire copil” după ce o fată de 15 ani din Târgu Ocna ar fi fost urcată într-o maşină de două persoane necunoscute. Astfel, au fost începute ample acţiuni de căutare, fata fiind găsită în municipiul Bacău. Ea a fost dusă la sediul Poliţiei pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

”În urma activităţilor specifice desfăşurate cu operativitate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, minora a fost identificată în municipiul Bacău. În acest moment, aceasta se află la sediul Poliţiei municipiului Bacău, pentru audieri, în vederea lămuririi tuturor circumstanţelor dispariţiei”, a precizat Poliția Română.

*

O fată de 15 ani din orașul Târgu Ocna a fost răpită sâmbătă de două persoane necunoscute. La nivelul județului, fost declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.

„La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 13.45, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei minore, respectiv, Stănescu Ileana, în vârstă de 15 ani.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 10 februarie a.c., în orașul Târgu Ocna, minora ar fi fost urcată într-un autoturism, împotriva voinței acesteia, de către două persoane necunoscute, plecând cu aceasta într-o direcție necunoscută.

S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.

Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând verificări, în vederea depistării minorei”, transmite IPJ Bacău.

Semnalmente: 1,60 înălțime, 55 de kg, ochi căprui, păr roșcat.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu geacă neagră și fustă de culoare deschisă.

Persoanele care pot furniza informații, care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze

numărul unic de urgență 112.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.