Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Se anunță SCÂNTEI la negocierile PNL -USR: Liberalii vor președinția Camerei Deputaților, cerută deja de Dan Barna

Ludovic Orban

Echipa de negociere a PNL pentru formarea unei majorități este condusă de președintele Ludovic Orban și de premierul propus, Flroin Cîțu. Mandatul este clar: negocierea programului de guvernare, repartiția funcțiilor în Parlament și susținerea lui Orban ca președinte al Camerei Deputaților, conform Mediafax.

Citește și: Premierul interimar Nicolae Ciucă, primul ANUNȚ în ședința de Guvern: Cu această ocazie infimăm și fake news-urile

Liberalii au decis în Biroul Politic Național ca echipa condusă de Ludovic Orban să negocieze pentru programul de guvernare și repartiția funcțiilor în Parlament.

Din echipa de negociere fac parte premierul propus, Florin Cîțu, dar și alți lideri importanți din PNL, între care Raluca Turcan, Rareș Bogdan, Robert Sighiartău, Alina Gorghiu, Florin Roman, Laurențiu Leoreanu, Ioan Bălan, Cristian Bușoi, Daniel Fenechiu și Ionel Dancă.

Echipa este mandatată să susțină candidatura președintelui PNL, Ludovic Orban, pentru a ocupa funcția de președinte al Camerei Deputaților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.