Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Sorina Matei, către Elan Schwartzenberg: 'De ce l-ați ucis pe Codruț Marta?' Răspunsul care CUTREMURĂ România

enational.ro
Codrut Marta

Elan Schwartzenberg a abordat, la B1 TV, cel mai sensibil subiect care îl vizează. Acuzat, de mai multe personaje, că l-ar fi ucis pe Codruț Marta, afaceristul a răspuns că are dovezi, așa cum au și instituțiile statului, că Marta a fost văzut și la multă vreme după ce s-a spus că a dispărut.

”Sorina Matei: De ce l-ați ucis pe Codruț Marta?

Elan Schwartzenberg: Oamenii sunt nebuni de legat. Se repetă o minciună de 100 de ori și devine cu valoare de adevăr. Codruț a fost, este și va fi prietenul meu. Sper că e foarte bine unde este. Era un prieten foarte apropiat. Sunt convins că este în viață. Nu am avut niciodată vreun diferend cu Codruț Marta. Ziua dispariției sale a fost una dintre cele mai aglomerate zile din viața mea. În acea zi, după ce a fost la mine acasă și, conform teoriei, l-am ucis, am fost la birou la Realitatea, apoi a fost la mine acasă, pentru că a vrut să se vadă, în mod discret, cu prieteni și instituții ale statului, cu niște personaje cu care se mai văzuse. Apoi, am fost în oraș, m-am văzut cu Blejnar, m-am văzut cu un procuror DNA la un prânz, m-am văzut cu cineva din conducerea UDMR, Gyorgy Frunda. Apoi, seara, erau două persoane publice, din străinătate, oficialități, cu care am luta masa la ora 19. Știu că există dovezi concrete ale existenței lui, mult după dispariție, după ce a fost la mine acasă. Poate unele dintre ele se află la autoritățile din România. Nu sunt îngrijorat de soarta lui Codruț Marta. Poate el a primit o informație punctuală că a doua zi, dimineața, urma să fie luat de acasă. Poate s-a gândit că e mai bine să continue în altă parte. Nu știu ce informație a primit la mine acasă. Poate și lui i s-a spus să plece.

Citește și: A ÎNCEPUT procesul comisarului Traian Berbeceanu! Ce SOLUȚIE au dat judecătorii

Mă întorc în România când va fi normalitate, când voi fi judecat de modelul unor judecători ca Dana Gârbovan, că aș putea fi judecat fără nicio problemă.”, a declarat Elan Schwartzenberg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.