Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - STS neagă implicarea în cazul adopţiei de la Baia de Armă: Niciun ofiţer nu fost audiat de procurori

sts

STS reacţionează la informaţiile lansate de jurnalista Sorina Matei, cu privire la implicarea serviciului în cazul adopţiei fetiţei din Baia de Aramă. Serviciul neagă că ofiţeri activi ar fi fost audiaţi la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

"Respingem ferm informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora doi ofițeri activi ai Serviciului de Telecomunicații Speciale au fost audiați de procurori, ca urmare a unor presupuse presiuni și intervenții la Serviciul Pașapoarte Dolj.

Niciun angajat al Serviciului de Telecomunicații Speciale nu a avut și nu are vreo implicare în eliberarea și ridicarea unor documente pentru minorul la care se face referire în unele articole de presă, lansate în cursul zilei de astăzi.

Până la acest moment, instituția noastră nu a fost sesizată oficial cu privire la eventuale suspiciuni de încălcare a legii de către angajații săi.

Totodată, menționăm că indicativul militar vehiculat în materialele de presă, lansate astăzi, nu aparține Serviciului de Telecomunicații Speciale", transmite STS, într-un comunicat de presă.

Doi ofiţeri activi ai STS, militari, operativi, s-ar fi prezentat la Serviciul Paşapoarte Dolj şi ar fi făcut presiuni şi intervenţii pe funcţionarii publici pentru eliberarea şi ridicarea cu forţa a paşaportului micuţei Sorina, notează jurnalista Sorina Matei pe Facebook, care adaugă că cei doi au fost deja audiați de procurori. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.