Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Tăriceanu pune CRUCE unei OUG pentru Codurile Penale: Nu va fi OUG și nici asumarea răspunderii

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu parlament

Copreședintele coaliției de guvernare, Călin Popescu Tăriceanu, susține că nu se va da niciun OUG pentru Codurile Penale și nici asumarea răspunderii parlamentare. Practic, situația s-a răsturnat, asta după ce, vineri, Liviu Dragnea dădea de înțeles că se va merge pe soluția unei OUG pentru modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală.

”Nu se discută, nu am discutat de niciun fel de o pe modificarea codurilor. Scoateți din discuție acest subiect. Vom merge exclusiv pe calea dezbaterilor parlamentare. Nici asumarea răspundetrii nu e avută în vedere. Doar dezbaterea parlamentară", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Legat de ședința Coaliției de luni, cu Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, Tăriceanu spune că nu s-a discutat despre modificarea codurilor.

"Ministrul Justiției elaborează un document pe care MAE și Ministerul pe Afeceri Europene să îl comunice partenerilor europeni. Acest document vizează o prezentare în rezumat a modificărilor care urmează să fie adoptate pe Codului de procedură penală și Codul penal. Cred că este nevoie de o informare corectă, obiectivă a ceea ce se urmărește în Parlament. Am văzut o serie de știri false cu privire la anumite așa zise modificări care ar urma să se facă", a mai spus Tăriceanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.