Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Un bărbat a ÎNJUNGHIAT TREI oameni pe o stradă din Botoșani: o victimă a MURIT

Ultima Ora breaking news

Clipe de coșmar la Botoșani. Un bărbat de 29 de ani a înjunghiat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu un cuțit, trei tineri pe o stradă din localitatea Frumușica, județul Botoșani. Una dintre victime, un tânăr de 22 de ani, a murit.

Potrivit IPJ Botoșani, polițiștii au fost sesizați în noaptea de sâmbătă spre duminică despre izbucnirea unui conflict în localitatea Frumușica, în care ar fi fost implicați mai mulți tineri. Incidentul a avut loc pe stradă, în fața casei unuia dintre tinerii implicați.

Conform primelor date ale polițiștilor, un bărbat de 29 de ani ar fi înjunghiat cu un cuțit alți trei tineri, în urma izbucnirii unui conflict spontan.

Citește și: Ion Cristoiu TOACĂ conducerea PSD: Care e DIFERENȚA dintre CPN-ul lui Marcel Ciolacu și CEX-ul lui Liviu Dragnea?

 

Una dintre victime, un tânăr de 22 de ani, a murit, în urma leziunilor suferite, iar celelalte două au fost preluate de echipajele medicale și duse la spital.

Suspectul în acest caz este în custodia polițiștilor, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.