Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alex Băluță (CS Universitatea Craiova) a semnat un contract cu echipa cehă Slavia Praga

Inquam Photos / Alberto Grosescu
universitatea craiova

Alex Băluță a semnat un contract cu echipa cehă Slavia Praga, urmând să plece de la CS Universitatea Craiova. Conform site-ului Clubului Sportiv Universitatea Craiova, jucătorul a semnat contractul pe 4 ani, pentru un salariu anual de aproximativ 500000 de euro.

Vezi și: Președintele FRF, Răzvan Burleanu, regretă neparticiparea României la Cupa Mondială, considerând că echipa națională ar fi putut depăși faza grupelor

Mai jos redăm comunicatul clubului, în care fanii sunt anunțați de transferul lui Alex Băluță:

"Alex, îți mulțumim pentru tot ceea ce ai realizat la Știința, îți dorim mult succes și să fii un ambasador al Universității Craiova în Europa", este mesajul clubului.

Alex Băluţă a jucat 141 de meciuri pentru CS Universitatea Craiova, reușind să marcheze 28 de goluri și să ofere 16 pase decisive. Evoluţiile bune din tricoul alb-albastru l-au propulsat şi la echipa naţională, pentru care a şi marcat într-un amical cu Chile, câştigat cu 3-2 la Cluj.

Baluță, format la Școala de Fotbal „Gică Popescu“, a debutat în fotbalul mare la Chindia Târgoviște, grupare pentru care a evoluat în 44 de meciuri marcând de 14 ori. În 2013 a semnat cu Viitorul Constanța. Are șase selecții la reprezentativa Under-17 a României, pentru care a marcat trei goluri. A debutat la echipa de tineret a țării pe 10 septembrie 2013, în meciul cu Muntenegru din campania de calificare la Campionatul European. A revenit în Bănie în iunie 2014.

CS Universitatea Craiova se pregătește pentru Supercupa României. Oltenii vor juca cu CFR Cluj, campioana României, sâmbătă, 14 iulie, de la ora 21:00, pe Stadionul "Ion Oblemenco".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.