Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alex Ioniţă II continuă războiul cu Steaua: 'De aceea nu îi suportă nimeni' / VIDEO

ilfovsport.ro
minge fotbal

Alex Ioniță i-a răspuns lui Reghecampf, care l-a criticat pe fotbalistul Astrei Giurgiu pentru declarațiile făcute după meciul cu Steaua, 1-0 pentru roș-albaștri, conform libertatea.ro.

”Este problema mea cum mă motivez eu. Sau mă gândesc ca joc pentru Rapid și așa mă motiovez mult mai bine. Este problema mea, nu îi privește ce fac eu și cum declar eu. Poate au interpretat și gresit. Nu s-a pus niciodată problema cu celelalte echipe să joc mai puțin bine. Și cu celelalte echipe am jucat la fel, dar a fost un meci special pentru mine, pentru că sunt rapidist.

Cel mai mult urăsc Steaua! Eu știu de ce, dar nu va pot spune. Am motivele mele. Așa am fost crescut eu. Nu privește pe nimeni cu ce echipă țin eu și ce fac eu. Este problema mea dacă voi avea de suferit mai târziu.

Când au pierdut cu Viitorul cu 2-5, de ce nu au mai făcut atât tam tam? Să raspundă ei la acesta întrebare. De aceea nu îi suportă nimeni. Ei când fac, nu mai spune nimeni nimic. Dar dacă Craiova a ales să joace cu jucători mai tineri pentru că nu mai au niciun obiectiv de atins, au început să îi acuze, pe nedrept”, a declarat Ioniță, crescut în spirit antistelist.

Reghecampf l-a criticat pe Ioniță, după ce fotbalistul a plâns de supărare că n-a putut să o încurce pe Steaua în lupta la titlu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.