Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alex Ioniță, jucătorul împrumutat de CFR Cluj celor de la Universitatea Craiova, este dorit de Daniel Pancu la Rapid București

www.gsp.ro
Alex Ioniță CFR Cluj

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, a vorbit despre Alex Ioniță, jucătorul împrumutat de CFR Cluj celor de la Universitatea Craiova. Tehnicianul giuleștenilor a declarat că și-l dorește pe Ioniță în echipa sa, anunță MEDIAFAX.

”Numărul zece, în proporţie foarte mare, pentru că îşi doreşte foarte mult, şi-a dorit şi în vară, Alexandru Ioniţă, care în momentul de faţă este împrumutat la Craiova. Am avut o discuţie cu el. Îşi doreşte foarte mult să se întoarcă acasă. Îşi doreşte foarte mult să joace la Rapid din nou. Va renunţa o parte din salariul lui şi sper să ne înţelegem cu Universitatea Craiova în sensul acesta”, a declarat Daniel Pancu pentru realitateasportivă.net.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis a semnat! L-a trecut pe linie moartă .

Crescut de Rapid, în anul 2014, Ioniță a ajuns la Astra Giurgiu. Atunci, giurgiuvenii au plătit pentru Alex Ioniță suma de 500.000 de euro. În 2018, atacantul a ajuns la CFR Cluj contra unei sume de 1 milion de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.