Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandr Stoianoglo refuză să se prezinte în Parlamentul de la Chișinău în vederea audierii raportului privind frauda bancară

Alexandr Stoianoglo

Alexandr Stoianoglo refuză să se prezinte vineri, 20 august, la Parlament în vederea audierii raportului de progres privind procesul de recuperare a mijloacelor financiare sustrase din sistemul bancar. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă, notează deschide.md

Acesta a precizat că Procuratura Generală va expedia în adresa Parlamentului o notă cu informații din dosarul „fraudei bancare”.

„Voi proceda așa cum este prevăzut de lege. Legea nu prevede audierea procurorului general în cadrul Parlamentului. Procuratura va expedia mâine o notă informativă despre toate acțiunile noastre referitor la subiectul respectiv”, a declarat el.

Amintim că Parlamentul a decis convocarea a unei sesiuni extraordinare a forului suprem pentru perioada 20-24 august. În cadrul ședinței din 20 august, deputații vor audia raportul de progres privind procesul de recuperare a mijloacelor financiare sustrase din sistemul bancar: „Necesitatea desfășurării unor audieri parlamentare în acest subiect rezidă în interesul sporit al cetățenilor, dar și în faptul că aceasta reprezintă o condiționalitate a Uniunii Europene pentru debursarea celei de-a doua tranșe a asistenței macrofinanciare pentru țara noastră”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.