Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Arșinel își declară opțiunea în privința referendumului: Sunt fiu de țăran, cu apucături normale, dar de data asta o să mă abțin

antena3.ro
Alexandru Arşinel

Cunoscutul actor de comedie Alexandru Arșinel a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu va merge la Referendumul pentru redefinierea familiei, dar afirmă că are „apucături normale și că este fiu de țăran”.

„În general, eu sunt fiu de țăran, de CFR-ist, am apucături normale. Dar pentru că nu vreau să-mi influențez viața și viitorul, cred că de data asta, pentru prima dată în viața mea, o să mă abțin. Eu când trec prin fața unei biserici, spun Tatăl Nostru și îmi fac cruce. Prefer să nu mă duc”, a declarat, Alexandru Arșinel, pentru Agenția de presă MEDIAFAX.

Alexandru Arșinel, în vârstă de 79 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie din România și este vedetă a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" din Bucureşti, dar şi director al instituţiei. Alături de Stela Popescu, el a format un cuplu artistic celebru atât în ţară, cât şi în străinătate. Pentru activitatea lor, cei doi actori au fost răsplătiţi, în anul 2002, cu premiul special al UNITER pentru teatrul de revistă.

Referendumul se va desfăşura pe parcursul a două zile, 6 şi 7 octombrie 2018, între orele 7.00 şi 21.00.

Întrebarea care va fi adresată românilor la referendumul pentru redefinirea familiei va fi: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?".

Senatul a adoptat, pe 11 septembrie, în calitate de for decizional, iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei potrivit căreia familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, nu pe cea consimţită între soţi. „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instituirea copiilor”, prevede modificarea adusă articolului 48 din Constituţia României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.