Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Băluţă se laudă după ce a primit un premiul la Gala Fotbalului Românes: Acesta este cel mai bun an al meu de când sunt în Liga I

www.cvlpress.ro
Alexandru Băluță CSU Craiova

Mijlocaşul Alexandru Băluţă a declarat, luni seară, că aceste sezon este cel mai bun pentru el de când evoluează în Liga I. El crede că formaţia CSU Craiova poate câştiga un trofeu în acest an.

"Eu zic că a fost un an greu, dar reuşit. Am muncit mult pentru a avea parte de realizări. Vreau să mulţumesc colegilor care mi-au fost alături, familiei şi antrenorilor care mi-au dat încredere. În 2018 mi-aş dori să realizez mai multe decât anul acesta, să fiu într-un progres continuu şi cred că o să reuşesc asta. Eu zic că acesta este cel mai bun an al meu de când sunt în Liga I şi sper să nu fie şi ultimul. Îmi doresc să continui pentru că mai am multe de demonstrat. M-aş bucura dacă am câştiga un trofeu, noi ne dorim acest lucru, dar mai sunt multe meciuri până la final. Eu cred că avem puterea de a câştiga un trofeu. Totul se va decide când suntem în play-off. Atunci miza va fi mult mai mare şi toate echipele vom avea şanse la titlu", a declarat Băluţă.

El a spus că ar vrea să joace în campionatul Spaniei: "Dacă ar fi să plec mi-aş dori să joc în Spania. Nu am un jucător anume sau o echipă pe care să le urmăresc. Cred că e prea mult să fiu comparat cu Messi. Mai am mult de muncit". Alexandru Băluţă a fost premiat, luni seară, la Gala Fotbalului Românesc, el primind premiul pentru cea mai spectaculoasă ascensiune, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.