Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Burghiu, candidat la Camera Deputaților: Românii, uniți, au dovedit că pot surmonta incompetența și nepăsarea unor conducători

Facebook
Alexandru Burghiu

Candidatul PSD la Camera Deputaților, Alexandru Burghiu, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României în care amintește că unitatea a făcut întotdeauna diferența, de aceea e de părere că românii uniți pot și la votul din 6 decembrie să le arate conducătorilor vremelnici că nu suportă incompetența și nepăsarea:

”La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Pandemia ne-a demonstrat încă o dată că putem fi uniți, la nevoie. Îmi amintesc cu mândrie, acele momente dificile din primăvară, când oameni simpli, români adevărați au făcut pur și simplu minuni. S-au strâns fonduri, s-au făcut sacrificii uriașe, s-a mobilizat toată lumea și, împreună, am reușit să salvăm România din fața pericolului. Toate acestea, în timp ce statul român era îngenuncheat și complet nepregătit pentru o pandemie ce se anunțase cu luni bune înainte.

Dar românii, uniți, au dovedit că pot surmonta incompetența și nepăsarea unor conducători care se gândeau doar la planurile lor.

Îmi doresc să rămânem la fel de uniți și să trecem peste această grea încercare, iar de pe 6 decembrie să dăm României o nouă cale, o nouă direcție și să ducem țara acolo unde i se cuvine.”, a spus el într-un video pe pagina personală de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.