Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Chipciu a declarat că a ales clubul Sparta Praga pentru a câştiga titlul cu echipa cehă

www.gsp.ro

Mijlocaşul Alexandru Chipciu a declarat, marţi, că îşi doreşte să câştige titlul cu noua sa echipă, Sparta Praga, el subliniind că este obişnuit cu presiunea, informează news.ro.

"Am ales Sparta pentru că este cel mai bun club din Cehia. Din acest punct de vedere seamănă cu Anderlecht şi Steaua. Pentru mine este o oportunitate bună şi vreau să câştig titlul. Am discutat cu antrenorul şi cu directorul tehnic. Sunt obişnuit cu presiunea încă de când jucam la Steaua şi la Anderlecht. Sunt convins că o să mă descurc foarte bine. A fost important pentru mine şi faptul că la Sparta e un grup important de români. Va fi mult mai simplu" a spus Chipciu.

Clubul belgian Anderlecht Bruxelles a anunţat, marţi, împrumutul mijlocaşului Alexandru Chipciu la Sparta Praga, care de asemenea a confirmat înţelegerea.

Vezi și: Real Madrid a făcut o ofertă ASTRONOMICĂ pentru Neymar: va avea salariul mai are decât Ronaldo

Gruparea cehă are o opţiune de cumpărare definitivă a internaţionalului român. La Sparta mai evoluează portarul Florin Niţă, mijlocaşul Nicolae Stanciu şi fundaşul Bogdan Vătăjelu.

Stanciu şi Chipciu au fost coechipieri atât la Steaua, cât şi la Anderlecht. Însă niciunul nu a mai fost dorit în lot după ce la conducerea tehnică a formaţiei belgiene a venit Hein Vanhaezebrouck, în octombrie 2017.

Stanciu a părăsit Anderlecht iarna trecută, în timp ce Chipciu îl urmează în această vară.

În vârstă de 29 de ani, fost jucător la FC Braşov şi Steaua, Chipciu a ajuns pe Stadionul Constant Vanden Stock în vara anului 2016. El a cucerit cu Anderlecht titlul în Belgia, în sezonul 2016-2017, sub conducerea antrenorului Rene Weiler.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.