Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Ciocan, noul preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism

facebook.com
Federația Română de Ciclism

Fostul ciclist Alexandru Ciocan (42 de ani) este noul preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, el câştigând alegerile din cadrul Adunării Generale a FRC desfăşurate, sâmbătă, la Hotel Select din Sibiu.

Vicepreşedintele în exerciţiu al FRC, Cătălin Sprînceană, a declarat, pentru AGERPRES, că Alexandru Ciocan a fost votat pentru un mandat de 4 ani de 47 dintre cei 74 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală. Rezultatele celorlalţi trei candidaţi sunt următoarele: Szabolcs Sebestyen - 21 de voturi, Traian Vasile Goga - 3 voturi, Mariana Macovei - 3 voturi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Medicul Răzvan Constantinescu reacționează la atacul lui Florin Cîțu: ‘Pramatia aia schizoidă m-a făcut terorist’

Alexandru Ciocan va ocupa astfel postul de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism rămas vacant după numirea lui Eduard Novak în funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului.

Ciocan este un fost ciclist de performanţă, multiplu campion naţional cu nenumărate participări la Tururile României, Greciei, Bulgariei şi Turciei. După retragerea din activitate a fost antrenor, organizator de competiţii de şosea, dar şi comentator al competiţiilor de ciclism de la Eurosport.

Tot sâmbătă au avut loc alegeri şi pentru cele două posturi de vicepreşedinte al FRC. Acestea au fost câştigate de Cătălin Sprînceană, care a câştigat un nou mandat cu 47 de voturi, şi de Ovidiu Burghelea, care a obţinut 44 din sufragii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.