Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Coita, copreședinte PSL: Mă surprinde neplăcut poziția președintelui PSD, care aruncă efectele coronavirus în curtea PNL

Facebook
Alexandru Coita

Alexandru Coita, copreședinte al Platformei Social-Liberale, a lansat, pe Facebook, un atac la PSD, despre care spune că ar trebui să voteze învestirea guvernului propus de liberali.

"Mă surprinde neplăcut poziția președintelui PSD, Marcel Ciolacu, care aruncă efectele Coronavirus în curtea PNL și refuză învestirea guvernului propus de liberali, deși este evident că în aceste momente critice România are nevoie urgentă de o conducere funcțională.

Citește și: Acuze dure! Farmaciile fac speculă cu măști! Prețurile au explodat, odată cu răspândirea coronavirusului

Domnia sa nu a înțeles că, în cazul unor crize de gravitatea celei cu care se confruntă astăzi România, logica partizană se suspendă!

Este un subiect care ne afectează pe toți în mod acut și imediat.Nu mai este astăzi vorba despre PNL și PSD, ci despre sănătatea și banii românilor.

România are nevoie ACUM de un guvern operațional și legitim care să poată emite OUG și să aibă aparatul administrativ mobilizat la maxim. Este mult prea riscant să mergem cu cârpeli.

Singura soluție responsabilă astăzi este învestirea de urgență a Guvernului propus de PNL — ca formulă strict de avarie! — , pentru a garanta funcționarea în parametri normali a statului în următoarele săptămâni. În același timp, trebuie demarat un amplu proces de consultări politice pentru identificarea unei formule guvernamentale viabile, serioase și competente care să preia în cel mai scurt timp din mâinile lui Cîțuu guvernarea și să asigure gestionarea în condiții optime a răspunsului la criza COVID-19, până la alegeri", a scris Alexandru Coita, pe Facebook.

Citește și: Atac la Guvern și Parlament! Liderul noii forțe politice pune o întrebare-cheie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.