Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Coita (Platforma Social Liberal) acuză: USR a început să bage la înaintare extremiști și oameni cu trecut controversat

Facebook
Alexandru Coita

Alexandru Coita, lider și fondator al PSL (Platforma Social Liberală), acuză USR că pe fondul scăderii procentelor în încrederea românilor a început ”să bage la înaintare” oameni din ce în ce mai controversați, extremiști, misogini și cu tendințe antisemite.

”Constat cu consternare că Uniunea Salvați România a început să bage la înaintare oameni din ce în ce mai controversați, cu tentă extremistă. Este cazul propunerii de candidat la primăria Sectorului 4, un om care a șocat prin mesaje misogine și antisemite.

Tentația extremismului e mare, mai ales când ești în pană de idei și proiecte. Dar ar fi foarte trist ca un partid care acum câțiva ani părea un răspuns la nevoia tinerilor de a face politică să eșueze în liga de carton a populiștilor.

Platforma Social Liberală este un partid care nu va ceda niciodată tentației unor mesaje extremiste, vă garantez asta! Suntem o formațiune care dorește să construiască un proiect concret pentru România. Suntem suficient de încrezători în forțele proprii și în ideile noastre încât să înlocuim circul păgubos cu un mesaj echilibrat, de construcție și unificare.

Proiectul de țară ROMÂNIA 10 ÎN 10 poate fi răspunsul la așteptările românilor, care așteaptă de mai bine de 15 ani un nou orizont. Depinde însă și de implicarea voastră!

De astăzi revenim în țară, la Brașov, și apoi trecem Carpații pentru a ne uni cu românii din regiunea Moldovei.

Veniți alături de noi, transmiteți-ne CV-ul la simieimipasa@gmail.com și demonstrați oamenilor „noi” că un proiect independent de construcție națională poate reuși în România!”, susține Alex Coita pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.