Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu aruncă în aer ancheta Caracal: DOVADA că polițiștii și procurorii au decis de COMUN ACORD să nu intre în casa lui Dincă

telegrafonline.ro
cumpanasu alexandru

Unchiul Alexadrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, vine cu un document bombă privind intervenția polițiștilor și a procurorilor la casa lui Gheorghe Dincă, în seara în care Alexandra Măceșanu a cerut ajutor la 112.

"Document oficial. Dovada complicitatii politistilor si procurorilor la posibila moarte a Alexandrei. Dragi prieteni, a-20-a zi de la disparitia Alexandrei. Un calvar care continua. Am plecat spre Caracal, devenit un loc al ororilor.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ IML a dat verdictul - Oasele din pădurea de lângă Caracal NU SUNT ale Alexandrei Măceșanu

Nemernicia nu are limite, complicii criminali din MAI si Parchet sunt niste rebuturi umane. Va rog sa cititi mai jos un pasaj din un raport oficial intocmit despre actiunea politistilor si procurorilor. Timp de 2 saptamani politistii au sustinut pe surse si prin sindicate ca nu au salvat-o pe Alexandra pt ca i-au oprit procurorii. Cititi si va minunati ce pace s-a facut acum:

" ...intrucat lucratorii de politie ce au verificat locuinta lui Dinca Gheorghe, nu au identificat indicii de savarsire a unei infractiuni flagrante in derulare, au prezentat speta procurorului Popescu Cristian Ovidiu si Prim Procurorului Zavooanu Catalin Alexandru, procurorului Vasilescu Liviu de la DIICOT precum si conducerii politiei Municipiului Caracal precum si reprezentantilor IPJ OLT, CARE, DE COMUN ACORD, au decis ca perchezitia domiciliara sa fie efectuata indepand cu ora 0600. .", scrie Cumpănașu pe Facebook. Acesta a publicat și o copie după raportul privind acțiunea de la Caracal.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.