Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu, atac dur la adresa INML: 'Este absolut halucinant ce fac oamenii ăştia. Nu e în regulă ce se întâmplă'

telegrafonline.ro
cumpanasu alexandru

Institutul de Medicină Legală va fi verificat de Corpul de Control după ce a anunţat că va relua analizele ADN în cazul crimelor din Caracal. Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, a anunţat în direct la Antena 3 că va depune o plângere la ministerul Sănătăţii pentru a fi începute verificările.

Ziua în care Coaliția PSD-ALDE poate exploda - Dăncilă, față în față cu Tăriceanu la Vila Lac

„Este absolut halucinant ce fac oamenii ăştia. Reiau analiza asupra ceea ce s-a stabilit deja? Nu e în regulă ce se întâmplă. Această comunicare este esenţială faţă de public, faţă de familie, faţă de cetăţeni în general.  Nu poţi veni cu asemena bâlbâieli cronice într-o astfel de situație și o astfel anchetă. De aceea, astăzi, la Ministerul Sănătăţii, la 10.30, mă voi deplasa pentru a solicita ministrului Sănătății un control de fond la Institutul de Medicină Legală, tocmai pentru a stabili de unde vin scurgerile de informaţii, aceste intoxicări odioase în spaţiul public.

De aceea, ce va stabili ministrul voi comunica după aceea. Eu îmi voi face datoria de a solicita acest control pentru a stabili de unde vin scurgerile de informaţii, pe de o parte, cât și modul în care au comunicat public şi ce vor să facă pentru că eu nu mai ştiu, în acest moment. De ce au întârziat cu unele analize, care au durat două săptămâni? De ce altele au durat cinci zile? Sunt lucruri care pe procedură nu sunt în regulă deloc”, a declarat Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.