Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Mitriţă de la U Craiova a fost transferat la New York City FC

Mitriță

Alexandru Mitriţă a plecat la Abu Dhabi pentru a se alătura în cantonament noilor săi coechipieri de la New York City FC. Anunțul a fost făcut de echipa New York City FC. Potrivit clubului atacantul a semnat un contract pe mai multe sezoane, relatează News.ro.

Citește și: Meciurile de baraj au decis echipele care vor lua parte la turneul final de 18 al Cupei Davis: Confruntarea finală se va desfășura la Madrid, în luna noiembrie

“Sunt foarte fericit să fiu parte din această echipă. Este o mare bucurie pentru mine şi voi face totul să joc cât mai bine. Sper ca toţi care au crezut în mine să fie mândri că m-au adus aici. MLS este un campionat puternic, altfel nu aş fi venit aici. Vreau să iau lucrurile pas cu pas şi să dau totul la fiecare meci", a declarat Mitriţă.

Citește și: Emoții mari pentru echipa de Fed Cup a României: În week-endul 9-10 februarie sportivele noastre vor înfrunta echipa Cehiei, favorita competiției

Transferul lui Mitriţă a fost confirmat şi de Universitatea Craiova: "Căpitanul inimilor noastre, în visul american. Alex Mitriţă este în mod oficial jucătorul lui New York City FC. Îţi mulţumim pentru tot, Alex şi nu uita: Craiova va fi întotdeauna casa ta! Alexandru Mitriţă a izbutit să marcheze 28 de goluri şi să ofere 8 pase decisive în alb-albastrul Universităţii Craiova. 4.546 de minute a bifat „piticul atomic” pentru echipa sa de suflet, iar în 2018 a ridicat primul său trofeu, Cupa României".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.