Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Paşcanu de la FC Voluntari se află în autoizolare la ţară, alături de bunicii săi: Vor fi multe riscuri, mai ales până se găseşte un vaccin

LCFC.com
 Alexandru Paşcanu

Alexandru Paşcanu se află în autoizolare la ţară, alături de bunicii săi. Fotbalistul de la FC Voluntari susţine că riscurile infectării cu coronavirus se vor diminua doar dacă va fi găsit un vaccin, iar până atunci încearcă să se menţină în cea mai bună formă posibilă în autoizolare, anunță MEDIAFAX.

Alxandru Paşcanu este de părere că riscurile infectării cu coronavirus nu se vor diminua, decât în cazul în care va fi găsit un vaccin.

Citește și: Reținută pentru 24 de ore în trecut, a ajuns acum, în plină stare de urgență, să aibă contracte cu statul! Tânăra este membru PNL

„Vă daţi seama că o să fie mai multe riscuri, mai ales până se găseşte un vaccin, să fim cu toţii în siguranţă, autorităţile ştiu mai bine, ei iau cele mai bune decizii”, a spus Alexandru Paşcanu, la PRO X.

Internaţionalul român se află în autoizolare la ţară, alături de bunicii săi.

Paşcanu susţine că respectă cu stricteţe regulamentul impus de autorităţi și că încearcă să se menţină în cea mai bună formă posibilă.

Citește și: Informațiile oficiale îl contrazic pe Klaus Iohannis! Șeful statului a comunicat cu șapte morți mai mult decât GCS! Nicio persoană decedată azi

„Eu sunt în carantină, la bunici, la ţară. Vă daţi seama că nu e uşor, pentru toţi e mai greu. Dar încercăm să trecem cu bine peste perioada asta. Noi ar trebui să încercăm să ne menţinem în formă, cât putem, acasă. E foarte important ce mâncăm în perioada asta. Eu am decis să merg la ţară la bunici, au o curte destul de mare. Pot să ies pe câmp, în sat, nu mă întâlnesc cu poliţia, am declaraţia la mine, masca la mine, dar nu mă întâlnesc cu nimeni”, a mai spus Paşcanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.