Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Pelici, în culmea fericirii după meciul cu Steaua: Le dedicăm victoria oamenilor care au fost aseară aici; le mulţumim celor care au stat în frig

Tehnicianul echipei FC Hermannstadt, Alexandru Pelici, a declarat, joi, după victoria din meciul cu FCSB, scor 3-0, că le dedică acest succes sibienilor care s-au prezentat miercuri seară pentru a asista la partidă, deşi temperatura era foarte scăzută şi ningea. "Le mulţumesc celor care au fost lângă noi. Le dedicăm victoria oamenilor care au fost aseară aici iar azi nu au mai reuşit să ajungă. Le mulţumim celor care au stat lângă noi în frig, le dedicăm din suflet această victorie”, a spus Pelici la ProX.

El consideră că Hermannstadt a făcut un joc bun, dar şi FCSB a avut momente bune. “Am făcut un joc bun, ştiam că întâlnim o echipă cu calitate individual. Am compensat prin dăruire, i-am prins pe contraatac. Trebuie să fim realişti, au fost momente bune de joc ale Stelei, au fost intervenţii bune în ultimul moment, partida putea fi relansată. Aseară s-a luat decizia corectă, în pericol erau şi jucătorii noştri, nu doar cei ai Stelei”, a adăugat tehnicianul.

Formaţia FCSB a fost eliminată, joi, în sferturile de finală ale Cupei României, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de echipa de eşalon secund Hermannstadt, într-un meci disputat la Sibiu, joc care ar fi trebuit să aibă loc miercuri, dar a fost amânat. Golurile au fost marcate de B. Rusu '11, '62 şi Blănaru '29.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.