Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Petria, în scandalul autoscanării produselor: Aruncarea cuvântului `progres` e o gargară! Este pur și simplu trafer nerușinat de respobilități

arhiva personala
Alexandru Petria

Scandalul eliminării casierilor fizici total în hypermarket-urile Auchan crește încet încet în intensitate. Deși managementul retailer-ului francez a replicat susținând că nu au fost dați oameni afară ci doar reconvertiți din casieri în consilieri, consumatorii nu par să creadă o iotă din ceea ce se spune și numărul acelora care anunță boicotare Auchan crește.

Vezi și: Revoltător! Un kilogram de pâine fără gluten în magazinele din România costă cât un gram de aur

În acest context scriitorul Alexandru Petria susține că în fapt avem a face cu un transfer nerușinat de responsabilități și că sub umbrela așa-zisei modernizări s-au tot ascuns în timp multe astfel de transferuri:

”Nu înțeleg de ce se miră oamenii că o să fie obligați de toate hypermarketurile să-și scaneze produsele, că acesta e trendul.

Au fost proteste când s-a trecut la selectarea deșeurilor de către locatari, ceea ce era treaba firmelor înainte, dacă voiau un profit în plus? Dar la diversele auto-citiri, la curent, gaze și apă? E pas cu pas. Aruncarea cuvântului progres în ecuație reprezintă o gargară, este pur și simplu un transfer nerușinat de responsabilități. Căci din progres ar trebui să câștige toți, nu doar firmele. Și progresul n-are în componență munca în plus, dimpotrivă.

Slugă pe banii tăi, de la gunoieri până la ce-o să le mai treacă prin minte stăpânilor capitalului.”, a scris el pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.