Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Rogobete nu a uitat de unde a plecat: din poziția de secretar de stat a contribuit la digitalizarea completă a clinicii ATI, cu fonduri din PNRR

Clinica ATI Timisoara
Alexandru Rogobete

Secretarul de stat din Ministerul Sănătății a făcut o vizită surpriză la primul său loc de muncă, unde s-a întâlnit cu foștii săi colegi, medici rezidenți în anestezie și terapie intensivă la Clinica ATI Timișoara. Povestea este postată pe o rețea de socializare.

Secția ATI în care Alexandru Rogobete, actualmente secretar de stat, și-a început rezidențiatul este astăzi total transformată, prin implementarea unui sistem de management digital al tuturor pacienților în stare critică. Practic, secția este total digitalizară cu toate echipamentele interconectate atât în blocul operator cât și în unitatea de terapie intensivă.

„Clinica ATI din Timișoara a fost locul unde am pornit în călătoria mea profesională, un loc care mi-a oferit temelia pe care am construit fiecare pas înainte”, arată tânărul secretar de stat.

Alexandru Rogobete este secretar de stat în Ministerul Sănătății, responsabil cu implementarea celui mai amplu program național de finanțare a sistemului sanitar, prin PNRR. A fost numit în funcție chiar de ziua îndrăgostiților, pe 14 februarie 2023. La un an de la numirea în funcție, investițiile totale în sistemul sanitar, prin PNRR, depășesc 11 miliarde de lei, pentru peste 3.500 de proiecte.

”A fost o adevărată bucurie să îi revăd și să îmi aduc aminte de momentele în care am crescut profesional, de lecțiile de demnitate și de grija sinceră pentru cei din jur. Aceste amintiri sunt cele care mă motivează și mă îndeamnă să continui cu devotament în fiecare zi”, spune secretarul de stat Alexandru Rogobete.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.