Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexei Navalnîi e bulversat de anunțul lui Putin: Sunt oameni la Serviciul Federal al Penitenciarelor! Cinci milioane de civili vor fugi

dw.com
Aleksei Navalnii

Opozantul rus Aleksei Navalnîi, aflat în închisoare, a comentat anunţul preşedintelui Vladimir Putin privind mobilizarea parţială decretată, miercuri, în Rusia.

În timpul unei ședințe de judecată desfăşurată la Kovrov, politicianul a afirmat că cinci milioane de ruşi se vor sustrage de la serviciul militar. "Eu nu înțeleg un lucru: armata are un milion de oameni, Garda Națională are 350.000 de oameni, Ministerul Afacerilor Interne are încă un milion și jumătate, până la două milioane.

Citește și: Oamenii lui Aleksei Navalnîi scot protestatarii în stradă: Nu se înțelege nimic, dar e clar că totul este rău

Sunt atât de mulți oameni în Serviciul Federal al Penitenciarelor. De ce ar apela la civili? Adică cinci milioane de persoane (care vor refuza încorporarea, n.r.) vor fugi prin toată țara, iar un milion de polițiști vor alerga după ei pentru a-i mobiliza. Chiar acum, niște muncitori din Kovrov, bărbați de 30 de ani, vor fi chemați să cadă undeva lângă Herson. Este ceva groaznic. Cred că nu vor trimite (pe front, n.r.) şi de la Moscova. Convoacă 50.000 de oameni la Moscova, iar mâine, 150.000 de rude ale acestora vor protesta în stradă" - a remarcat Aleksei Navalnîi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.