Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Laurențiu, candidat PSD pentru Senatul Romaniei: Să ieșim la vot și să le spunem liberalilor PLECAȚI ACASĂ!

Facebook
Alfred Laurentiu

Candidatul PSD pentru Senatul Romaniei, Alfred Laurențiu, însemnă cetățenii să meargă la vot în 6 decembrie și să voteze împotriva PNL. El spune că acest vot este unul al supreviețuirii, al dreptului la viață:

”De două săptămâni, vorbim zilnic cu cetățenii din județul Ilfov. Fie ca am fost în Tunari, Periș, Pantelimon, Ștefănești, Voluntari sau Afumați, oamenii mi-au cerut același lucru: Scăpați-ne de liberali, salvați-ne de Orban că nu mai rezistăm! M-au invitat în curțile lor și mi-au arătat, cu lacrimi în ochi, munca lor de peste 1 an, distrusă de frig și ploi. Le-am spus tuturor ce vă spun și vouă, să rezistăm până pe 6 decembrie. Să ieșim la vot și să le spunem liberalilor PLECAȚI ACASĂ!

Avem puterea, avem ștampila de vot și trebuie să o folosim pentru binele României. Noi cei de la Partidul Social Democrat, avem soluții și vom trece împreună prin criză așa cum am mai făcut-o acum câțiva ani, după dezastrul lăsat de alt cuplu de tristă amintire, Băsescu-Boc.

Noi pesediștii, așa cum îi place lui Klaus Werner să ne spună, iubim oamenii, iubim România și...suntem români pentru români.”, susține el pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.