Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Simonis îi face ochi dulci lui Dominic Fritz: Nicolae Robu a fost un primar mult mai rău

Radu Pop
Press Alert
Robu Simonis

Alfred Simonis îi face ochi dulci lui Dominic Fritz: Nicolae Robu a fost un primar mult mai rău

Alfred Simonis, preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor şi lider al PSD Timiş, a declarat vineri că primarul Timişoarei Dominic Fritz, de la USR, a venit neexperimentat în funcţia de edil, o poziţie extrem de complicată în cel mai important oraş din România şi, din această cauză, a pierdut proiecte importante. „Cel puţin în ceea ce priveşte viziunea şi bunele intenţii, nu se poate compara cu Nicolae Robu”, a adăugat el.

„Cred că este evident pentru toată lumea, şi pentru cei mai mari fani pe care i-a avut Nicolae Robu că ceea ce spunea nu era corect şi că multe din direcţiile pe care Nicolae Robu a dus Timişoara erau greşite. Nu susţinem toate proiectele administraţiei Fritz. Le susţinem pe cele care sunt în folosul comunităţii. Evident că doamna Roxana Iliescu (consilieră locală – n.r.), cât şi colegii din PSD atunci când constată nereguli, chestiuni care sunt eronate, au fost cazuri în care noi ne-am abţinut şi am votat chiar împotrivă”, a afirmat Alfred Simonis, într-o conferinţă de presă susţinută, vineri la sediul PSD Timiş.

Simonis: „Pentru PSD nu ştiu care este primarul mai bun, pentru că nu m-am consultat cu colegii”

Întrebat dacă este un primar mai bun pentru Timişoara Dominic Fritz decât Nicolae Robu, Simonis a răspuns: „Pentru PSD nu ştiu care este primarul mai bun, pentru că nu m-am consultat cu colegii”.

„Pentru mine, deşi Dominic Fritz a venit neexperimentat în poziţia de primar, o poziţie extrem de complicată a celui mai important oraş din România, cred că deşi a venit cu această lipsă de experienţă şi s-a văzut asta, s-au pierdut proiect importante din cauza acestei lipse de experienţă, cred că măcar în ceea ce priveşte viziunea, bunele intenţii, nu se poate compara cu Nicolae Robu. Cred că Nicolae Robu a fost un primar mult mai rău decât actualul, dar cu siguranţă oricare dintre colegii de la PSD pe care i-am prezentat astăzi poate fi un primar mai bun decât Dominic Fritz”, a mai precizat liderul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.