Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Simonis: 'Intenţionăm să depunem moţiune simplă împotriva lui Florin Cîţu; îl vom lăsa să implementeze IMM Invest'

Parlamentul Romaniei
Alfred Simonis

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a declarat luni că social-democraţii vor depune moţiune simplă împotriva ministrului de Finanţe după ce acesta va implementa site-ul IMM Invest, adăugând că vor fi invitaţi mai mulţi miniştri în Parlament la dezbaterea "Ora Guvernului".

"În niciun stat european, un personaj precum domnul Cîţu, care a dat bir cu fugiţii în plină pandemie de coronavirus, cu 10 minute înainte de a fi învestit în funcţia de prim-ministru, nu ar mai fi putut să fie nici măcar portar la Ministerul Finanţelor, cu atât mai puţin ministru al Finanţelor. Cu un astfel de personaj care vede peste tot extratereştri, spioni, hackeri şi alte chestiuni, se luptă cu tot felul de himere de tipul acesta, n-ar trebui să se regăsească în nicio funcţie guvernamentală. Avem în intenţie depunerea unei moţiuni simple împotriva domnului Cîţu. Îl vom lăsa să îşi implementeze, ştiţi că de o săptămână se chinuie cu un site, IMM Invest şi înţeleg că suntem tot noi vinovaţi pentru faptul că nu este capabil nici măcar să facă funcţional un amărât de site. Îl vom lăsa zilele acestea să îşi implementeze acest site, înţeleg că mâine e termenul limită, să-l implementeze pentru a nu fi acuzaţi că boicotăm în vreun fel, o măsură de altfel necesară, care putea fi îmbunătăţită mult şi o vom face în Parlament săptămânile următoare, iar după aceea vom discuta de moţiune simplă", a spus Simonis la Palatul Parlamentului, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Klaus Iohannis anunță noi reguli! Când vor putea ieși din casă persoanele cu vârsta de peste 65 de ani

El a adăugat că mai mulţi miniştri vor fi chemaţi în Parlament la "Ora Guvernului".

"Vom invita în perioada următoare mai mulţi miniştri la 'Ora Guvernului' şi vom depune şi moţiuni simple împotriva acestora. Primii care vor fi invitaţi, după domnul Vela, care este săptămâna viitoare, vor fi doamna Anisie, doamna Violeta Alexandru, domnul Tătaru, evident, care între timp înţeleg că îşi fiscalizează la farmacia proprie măştile pe care le vinde, cel puţin când e presa de faţă, vă asigur că vom demonstra în fiecare clipă şi domnului Orban şi celorlalţi faptul că Parlamentul funcţionează", a menţionat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.