Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, după ce Cîțu și-a depus mandatul: Parlamentarii PSD rămân în București

Facebook
simonis alfred

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, spune, după ce Florin Cîțu și-a depus mandatul, că parlamentarii PSD rămân în București ca să poată vota dacă va fi nevoie. „Perspectiva ca acest Guvern să fie votat i-a speriat extrem de tare”, spune Alfred Simonis despre PNL, anunță MEDIAFAX.

„Perspectiva ca acest Guvern să fie votat i-a speriat extrem de tare și i-a pus în situația în care să își depună acest mandat. Dovedește clar că nu și-au dorit ca acest Guvern să treacă și își doreau să continue această mascaradă în care Parlamentul este obligat să accepte propuneri de miniștrii extrem de incapabili, să facă niște calendare de audieri, în timp ce prioritățile țării ar trebui să fie altele”, a declarat liderul deputaților PSD.

Citește și: Gabriela Firea ia măsuri urgente: Am fost pentru, din prima zi, și în favoarea unei măsuri care să protejeze populația, deși am fost certată .

Potrivit acestuia, PSD a cerut deja parlamentarilor să nu părăsească Bucureștiul pentru situația în care vor fi nevoiți să audieze în regim de urgență vreun ministru și să dea un vot pentru un eventual premier.

„România are nevoie de un Guvern în cel mai scurt timp, iar pentru asta vom rămâne la Parlament”, a spus Alfred Simonis.

Acesta a făcut un apel la responsabilitate din partea PNL și a președintelui Iohannis să desemneze un premier capabil să gestioneze țara în situație de criză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.