Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Simonis (PSD) anunță demisii după alegerile locale. Ce le transmite celor două partide câștigătoare

pressalert.ro
alfred simonis

Preşedintele PSD Timiş, deputatul Alfred Simonis, a declarat, sâmbătă, că mai mulţi membri importanţi ai filialei au demisionat din funcţii, iar unul a renunţat şi la calitatea de membru PSD, în urma scorurilor obţinute la recentele alegeri locale.

"Săptămâna viitoare se va găsi o soluţie privind preluarea interimară a conducerii Organizaţiei din Lugoj până se vor organiza acolo alegeri, după ce preşedintele acesteia, Francisc Boldea, primar în exerciţiu, a pierdut alegerile", a afirmat Simonis, într-o conferinţă de presă, conform agerpres.ro.

El a spus că au mai demisionat Ramona Olteanu din funcţia de vicepreşedinte al filialei, dar şi din partid, şi Romaniţa Jumanca din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Social Democrate Timiş.

Președintele Senatului cere DEMISIA de urgență a premierului Ludovic Orban


"Preşedintele PSD Timişoara, Florică Bîrsăşteanu, a demisionat din funcţie ieri, fără a avea legătură cu rezultatul alegerilor. El voia încă de dinainte de campania electorală să demisioneze, dar a rămas la insistenţele mele. El rămâne în continuare vicepreşedinte al PSD Timiş. Astăzi Biroul Politic Judeţean l-a validat ca interimar pe Mihai Ritivoiu", a afirmat Simonis.

Alfred Simonis le-a transmis partidelor de dreapta, care au câştigat alegerile, să treacă la treabă "lăsând greaua moştenire" şi certurile pentru impunerea viceprimarilor.

"Le cerem celor două partide (PNL şi Alianţei USR PLUS - n.r.) care 'sunt condamnate' să facă majoritatea în consiliul local şi cel judeţean să vină urgent cu două propuneri de viceprimar şi două de vicepreşedinţi astfel încât după ce se încheie sărbătoarea, care se pare că nu se mai încheie, să înceapă să lucreze pentru Timişoara şi pentru judeţ", a susţinut Simonis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.