Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Simonis, replică pentru Florin Roman: PDL a vrut în 2003 ca deciziile CCR să nu poată fi modificate în Parlament

Parlamentul Romaniei
Alfred Simonis

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, i-a dat joi replica omologului său de la PNL, Florin Roman, după ce acesta a afirmat că liberalii vor reforma CCR și dacă vor avea majoritatea necesară după alegerile parlamentare, doresc ca deciziile CCR să poată fi cenzurate cu votul a 2/3 din parlamentari.

„PNL e debusolat că pierde guvernarea și atacă din nou instituțiile fundamentale ale statului! Orice instituție care și-a permis să nu se plece în fața lui Orban este amenințată și șantajată de acești politruci fără scrupule! Începerea școlii nu e importantă pentru ei, nici faptul că avem un număr record de cazuri COVID-19. Important este doar să distrugă instituții, să cumpere primari și parlamentari și să dea tunuri. Pentru putere si clientelă! PS: Dacă domnul Roman l-ar fi întrebat pe colegul său Emil Boc, ar fi aflat că PDL-actualul PNL a fost principalul artizan al modificării Constituției din 2003 în sensul în care deciziile CCR să nu mai poată fi modificate în Parlament”, a scris Alfred Simonis pe pagina sa de Facebook.

Citește și: SURSE - Glume printre liberalii din Parlament: Câți parlamentari PSD vor avea simptome de răceală în ziua moțiunii? .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.