Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Simonis se implică în alegerile din Capitală: Cred că domnul Piedone ar trebui să se gândească, poarte, la un exit din această poveste

Facebook
alfred simonis

Alfred Simonis se implică în alegerile din Capitală: Cred că domnul Piedone ar trebui să se gândească, poarte, la un exit din această poveste

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis (PSD), afirmă, marţi seară, că Popescu Piedone ar trebui să se gândească la ”un exit” din cursa electorală, întrucât nu poate câştiga.

”În acest moment, cred că domnul Piedone ar trebui să realizeze că nu poate câştiga alegerile pentru Primpria Capitalei, asta este cel puţin senzaţia şi percepţia mea, şi ar trebui să se gândească, poarte, la un exit din această poveste”, a declarat, marţi seară, la Digi 24, Alfred Simonis.

Simonis: Domnia sa să hotărască cum va face acest exit

Potrivit acestuia, ”fragmentarea votului anti-primar în funcţie nu face decât să avantajeze primarul în funcţie”, lucru care nu este valabil doaer pentru Bucureşti, ci pentru orice localitate din ţară.

Întrebat ce înseamnă ”exit”, Simonis a afirmat: ”Domnia sa să hotărască cum va face acest exit. Din punctul meu de vedere nu mai are nicio şansă să căştige Primăria Capitalei”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.