Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ali Palabiyik va arbitra meciul România - Norvegia

Pro Sport
arbitru

O brigadă de arbitri din Turica, cu Ali Palabiyik la centru, va conduce meciul România - Norvegia, din etapa a V-a a Grupei A a Diviziei B a Ligii Naţiunilor, informează FRF, potrivit news.ro.

El va fi ajutat de arbitrii asistenţi Ceyhun Sesiguzel şi Serkan Cimen, iar al patrulea oficial va fi Abdulkadir Bitigen.

Ali Palabiyik (39 ani), arbitru în prima ligă turcă din 2012 şi deţinător al ecusonului FIFA din 2015, a mai condus partida Portugalia U21 – România U21 din 2018, în preliminariile Euro U21 2019, debutul lui Mirel Rădoi ca selecţioner.

Citește și: EXCLUSIV SURSE Bănicioiu a DEPRINS o 'încredere' sporită în procurorii DNA după învinuire - Merge ore în șir la DNA FĂRĂ avocați pentru proceduri SALVATOARE

Tricolorii au învins atunci cu 2-1 într-un meci dramatic, cu doi eliminaţi şi alte multe cartonaşe galbene încasate, plus penalti pentru lusitan în final, parat de Ionuţ Radu. A fost meciul esenţial pentru calificarea la turneul final  a României.

Cealaltă întâlnire a arbitrului turc legată de echipe româneşti vine de la nivel de club, el conducând partida Lazio – CFR Cluj, scor 1-0, în noiembrie 2019, în grupele Europa League.

Meciul România - Norvegia va avea loc, duminică, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.