Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianță MAJORĂ pe piața bancară: PayPoint a semnat cu First Bank; beneficii URIAȘE pentru clienți

afacere

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, a semnat un nou parteneriat cu First Bank, informează Agerpres.

Citește și: Dacian Cioloș, reacție la scrisoarea Comisiei Europene: face apel la judecătorii CCR

Ca urmare a acestui acord de colaborare, clienţii Eurobank administraţi de First Bank îşi pot plăti de acum ratele fără costuri suplimentare prin intermediul celor peste 11.700 puncte de plată PayPoint din întreaga ţară.

"Ne încântă să anunţăm un nou parteneriat pe segmentul financiar-bancar, zonă unde siguranţa financiară pentru consumatori este prioritatea noastră absolută. Suntem convinşi că beneficiile sistemului PayPoint vor fi apreciate de clienţii noului nostru partener, asigurând succesul acestei colaborări; ne referim îndeosebi la proximitate, accesibilitate, dar şi la faptul că prin ele contribuim la un stil de viaţă dinamic şi financiar responsabil", a declarat Mugur Dogariu, managing director PayPoint România.

Vicepreşedintele First Bank, Nikos Chaniotis, a subliniat că aceasta este o nouă etapă în procesul de transformare demarat de bancă, prin care doreşte să se asigure că răspunde nevoilor clienţilor rapid şi flexibil.

"Am selectat cea mai bună opţiune pentru clienţii Eurobank, transpusă în colaborarea cu PayPoint România. Parteneriatul a luat în calcul gradul mare de acoperire al sistemului de plată PayPoint, eficientizarea modului de achitare a ratelor prin plusul de confort şi economia de timp", a spus Nikos Chaniotis.

Citește și: Nicolae Guță reacționează la valul de critici, după maneaua pentru PSD: 'Este democrație!' - VIDEO

În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub marcă proprie în august 2008 şi şi-a extins portofoliul de clienţi prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. În prezent, compania are încheiate contracte cu 165 clienţi importanţi din domeniul telecomunicaţiilor, al utilităţilor, al serviciilor financiare şi nu numai.

Cu sediul în Bucureşti, First Bank oferă o serie largă de produse şi servicii adresate atât clienţilor locali cât şi celor internaţionali, incluzând activităţi de retail, IMM şi corporate banking. First Bank operează prin 100 de unităţi bancare şi 1300 de specialişti, pentru aproximativ 130.000 de clienţi activi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.