Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianța USR PLUS câștigă alegerile europarlamentare în fieful lui Robu

PE
europarlamentare

Alianța USR PLUS câștigă alegerile europarlamentare în județul Timiș, obținând 35 la sută din voturi, având cu zece procente mai mult decât PNL și cu 23 la sută mai mult față de PSD. De asemenea, USR PLUS a obținut 40 la sută din voturi și în Timișoara, fieful lui Nicolae Robu, potrivit mediafax.

Potrivit datelor făcute publice de Biroul Electoral Județean Timiș, în jurul orei 15.00, au fost centralizate voturile din 368 din cele 599 de secții din întreg județul.

Conform acestor statistici, Alianța USR PLUS a obținut cele mai multe voturi în județul Timiș: 35,67 la sută. Pe poziția a doua se află PNL, cu 25,53 la sută din voturi, iar PSD ocupă poziția a treia, fiind votat de 12,93 la sută dintre locuitorii din Timiș prezenți la urne. De asemenea, PMP a obținut 6,51 la sută, Pro România - 6,16 la sută, ALDE - 3,18 la sută, iar UDMR - 2,33 la sută.

Totodată, potrivit numărătorii paralele a USR Timiș, Alianța USR PLUS a câștigat alegerile europarlamentare și în Timișoara, oraș condus de liberalul Nicolae Robu. În total, USR PLUS a obținut 40,58 la sută din voturi, PNL - 23,26 la sută, iar PSD - 11,40 la sută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.