Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianţa Noastră România a depus listele la parlamentare pe Bucureşti

marian munteanu

Alianţa Noastră România (ANR) a depus, joi seară, listele de candidaţi pe Bucureşti la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaţilor şi Senat. 

"Alianţa Noastră România a reuşit să încheie o etapă importantă în procesul ei de dezvoltare. Le mulţumesc celor care au reuşit să fie alături de noi şi au fost foarte mulţi. Reuşim să încheiem acum procesul de depunere a listelor de candidaţi cu listele pentru Bucureşti. Am depus în toată ţara acolo unde ne-am propus să depunem", a declarat Marian Munteanu, cel care a condus, ca lider al formaţiunii, delegaţia ANR la BEM. 

El şi-a exprimat nemulţumirea faţă de birocraţia excesivă în ceea ce priveşte procedura de strângere a semnăturilor şi depunere a listelor de candidaţi. 

"Birocraţia în ţara aceasta este înfiorătoare, o ştim de la primării, de la instituţii, din viaţa de zi cu zi. (...) Este o nebunie, tone şi tone de hârtii, pentru ce, pentru a-ţi exercita un drept democratic. (...) Este unul din lucrurile pe care Alianţa Noastră România îşi propune ca foarte rapid să-l reteze printr-o măsură legislativă simplă care să elimine această birocraţie înfiorătoare care ne-a năpădit tuturor viaţa", a spus Munteanu. 

Marian Munteanu a precizat că deschide lista de candidaţi ai ANR la Senat, iar la Camera Deputaţilor pe riml loc pe listă este Mircea Coşea. 

Liderul ANR a anunţat, totodată, că printre candidaţii formaţiunii se află şi Marian Zlotea, fostul secretar general adjunct al PNL, care va deschide la Prahova lista de la Camera Deputaţilor. 

Pe locul doi pe aceeaşi listă se regăseşte Viorel Ene, preşedintele Asociaţiei Victimelor Mineriadelor. 

Dan Tănasă, candidat al partidului la Camera Deputaţilor, a precizat că ANR a decis să nu aibă candidaţi în judeţul Harghita şi să susţină candidatul unei formaţiuni româneşti, cel mai bine plasat. 

De asemenea, el a precizat că în judeţul Covasna ANR a depus candidaturi pentru Senat şi Camera Deputaţilor, pentru un loc de deputat urmând să candideze fostul chestor de poliţie Florentin Robescu. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.