Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianța Pentru Patrie: Legea offshore, cel mai grav act de trădare națională prin care coaliția de guvernământ oferă pe tavă întreaga țară străinilor

F. P.
Alianța pentru Patrie
Alianța pentru Patrie APP

Alianța Pentru Patrie, partidul fondat de Liviu Dragnea, reacționează la promulgarea legii offhore, care oferă condiții mai favorabile companiilor care exploatează zăcămintele de gaze naturale din Marea Neagră. APP consideră că legea reprezintă un grav act de trădare națională.

„Gata! Este oficial!

Legea offshore a fost promulgată astăzi, de președinte, fără drept de apel.

Este cel mai grav act de trădare națională prin care coaliția de guvernământ oferă pe tavă întreaga țară străinilor. Resursele naționale sunt cedate în întregime companiilor stăpâne din afară. România se alege cu praful de pe tobă.

Motivele invocate de guvernanți în adoptarea acestei legi antiromânești sunt simple minciuni, în spatele cărora se ascund doar comenzile pe care coaliția pesedisto-penelistă le execută cu maximă obediență și nestăvilit.

Toate amendamentele pe care le-a propus Liviu Dragnea în 2018, strict în interesul național, au fost anulate de către actualii guvernanți.

Astfel că, România NU va putea beneficia de propriul gaz, nici pe timp de pace nici pe timp de criză energetică. Companiile străine NU vor fi amendate dacă încalcă prevederile contractuale, NU vor fi obligate să vândă pe piața românească gazele românești, NU li se va impune să achiziţioneze bunuri şi servicii de la operatori economici din România și nici să angajeze forță de muncă românească, așa cum prevedea Legea în varianta Dragnea. Mai mult, prețul de referință al gazelor este stabilit la bursa din Austria.

Toate aceste contracte sunt încheiate prin încălcarea interesului național!

Este cel mai mare complot împotriva României din ultimii 30 de ani!”, se arată într-un comunicat al APP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.