Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianța pentru Unirea Românilor lansează campania 'Ghiozdănelul de aur'. Se vor dona 20 de mii de ghiozdane complet echipate

Facebook
Simion AUR Serban

Alianța pentru Unirea Românilor lansează marți, 5 septembrie, campania ˝Ghiozdănelul de aur˝, în cadrul căreia va dona 20 de mii de ghiozdane complet echipate către copii din comunitățile locale din întreaga țară.

Proiectul este o continuare a inițiativelor prin care AUR vrea să sprijine școala românească și să încurajeze participarea la cursuri a elevilor din mediul rural. Toate materialele care vor fi donate au fost achiziționate prin contribuția organizațiilor locale AUR, a membrilor și simpatizanților Alianței.

Marți, începând cu ora 09.00, parlamentari și membri ai organizațiilor Alianței pentru Unirea Românilor din toate județele vor da startul unei caravane naționale care va duce ghiozdanele în toate județele țării. Punctul de pornire al campaniei este Piața Victoriei, unde liderii partidului vor face o prezentare a proiectului și vor susține o conferință de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.